Våre tjenester i praksis

Vi leverer tre typer kvalitetssikring til våre kunder:

Månedlig kvalitetssikring:  Vi kontrollerer forrige forrige måneds føringer for alle vesentlige feil, bl.a viktige emner som skatt, arbeidsgiveravgift og merverdiavgift. Arbeidet utføres i inneværende måned for forrige måned. 

Pris: 990kr/mnd eks mva. Vi har ingen bindingstid. 

Fullstendig kvalitetssikring: Vi kontrollerer hele regnskapet for alle vesentlige feil, bl.a viktige emner som skatt, arbeidsgiveravgift og merverdiavgift. Enten for inneværende år eller forrige år etter ønske.

Pris: 3000kr eks mva.

Merverdiavgiftskontroll: Over halvparten av våre kunder har glemt å ta fradrag for vesentlige beløp i merverdiavgift. Ikke gå glipp av fradrag du har krav på! Vi finner fradragene du har glemt. Vi finner ofte momsfradrag på vesentlig mer enn hva kontrollen koster.

Pris: 1900kr eks mva.

                                                           

Etter at vi mottar din bestilling logger vi på ditt regnskapssystem og utfører en grundig kvalitetssikring av alt arbeidet du har utført. 

Innen 2-5 dager kontakter vi deg via epost og telefon med vår rapport som inkluderer feil, alvorlighetsgrad og en forklaring på hvordan du selv fikser det. 

På denne måten slipper du å være bekymret over at du gjør feil i regnskapet og du slipper å ha månedlig kostnad til en fast regnskapsfører.

 

Få en gratis kvalitetskontroll til verdi kr 3000 ved å anbefale oss videre til andre. Be dem putte inn ditt bedriftsnavn i den siste boksen under slik at vi vet at du henviste dem til oss.
Gjelder betalte tjenester.

 

Ønsker du også hjelp av oss? 
Velg ditt regnskapssystem
Velg ønsket kontroll